Kinderfeestje en tienerfeesten in regio Utrecht

Kinder- en tienerfeesten met thema georganiseerd bij u thuis vanuit regio IJsselstein, Vianen, Nieuwegein, Benschop en Utrecht.


Een origineel kinderfeestje bij u thuis, zonder er zelf iets voor te moeten doen? Geen gereis met al die kids, geen dagen regelen en organiseren? Cathalijne van Cath Your Hair regelt feesten van A tot Z en komt voor een gezellig feestje voor zowel meiden als jongens bij u thuis of op elke andere gewenste locatie. Voor elke leeftijd van peuter tot puber.Doordat Cathalijne naast evenementen organisator ook gekwalificeerd kapster is, zorgt zij ervoor dat iedereen er piekfijn uitziet tijdens het feest. Perfect voor schitterende groepsfoto’s ter herinnering aan een memorabel feest.

Hoe gaat het feest in zijn werk? Cathalijne komt bij u langs en neemt alle benodigdheden mee. Aan het begin van het feest gaat zij samen met de kinderen de tafel gereed maken om te knutselen. De tafel wordt voorzien van tafelkleden en de kinderen krijgen een verfschort aan. Na een klein uitleg rondje helpt Cathalijne de kinderen van start. Als zij lekkeren aan het knutselen zijn begint Cathalijne met de haren van de jarige job gevolgd door de rest van de kinderen. Naast het vlechten en opsteken van het haar kunnen de kinderen kiezen voor een kleurtje haargel en een mooie bloem voor in het haar. Als de kinderen klaar zijn met het knutselwerk, ruimen wij samen de tafel op en gaan we nog even lekker make-uppen en nagelslakken. Ook hierin worden de kinderen ondersteunt door Cathalijne.

Tijdens elk feestje zorgt Cath Your Hair voor alle materialen. Speldjes, elastiekjes, haaraccessoires en spelaccessoires mogen de kinderen aan het einde van het feestje mee naar huis nemen als leuk presentje en herinnering van een geweldige dag vol belevingen.

Na afloop van elk feestje krijgen alle kinderen een tasje met wat lekkers en een klein cadeautje mee.

Kinderfeestjes en tienerfeesten worden georganiseerd vanaf 6 kinderen of tieners per feest. Uiteraard zijn ouders en begeleiders van harte welkom om het feest bij te wonen of foto’s te maken.

 

Kinderfeestjes en tienerfeesten met originele thema’s.
 

Bij de arrangementen kunt u kiezen uit diverse thema’s, waarbij u zelf kunt kiezen welk feestje uw kind het meest aanspreekt. Zo kunnen de meiden naast het mooi maken van hun zelf, kiezen uit iets leuks te maken voor op hun kamer als bijvoorbeeld een fotolijstje, sieradendoos of spiegeltje.

Vraag altijd naar de tussentijdse arrangementen! 

Ook kunnen zij kiezen voor het nail-art arrangement. Hier worden de jonge dames opgeleid tot professionele nagelstylistes. Bij het nail- art arrangement zal Cathalijne de nagels van de meiden een bijzondere nail-art geven doormiddel van nagellak, nagelstickers, nagelpennen, stras steentjes ed. Ondertussen gaan de kinderen een nagelwieltje met 20 nagels voorzien van nail-art. In overleg is het ook mogelijk dat de kinderen ipv een nagelwieltje voorzien van nail-art, een knutselwerk maken.


Voor jongens kunnen zij bijvoorbeeld worden omgetoverd tot ware piraten met het thema Piratenfestijn. Elke jongen krijgt zijn eigen piraten accessoires en gaat zijn eigen zwaard maken en wordt opgeleid tot écht piraat met een piraten-certificaat.
Of de jongens kunnen uit een boek vol topsporters kiezen, tot welke topsporter zij zelf gestyled willen worden. Ondertussen kunnen zij een leuk sportschilderij maken.


Voor een afspraak of vragen kunt u bellen naar telefoonnummer 06 109 67 592 of mailen naar info@cathyourhair.nl.